Онопрійчук, Олена ОлександрівнаПоліщук, Галина ЄвгеніївнаГрек, Олена Вікторівна2013-04-012013-04-012007Онопрійчук, О. О. Молочно-білкові пасти / О. О. Онопрійчук, Г. Є. Поліщук, О. В. Грек // Харчова і переробна промисловість. – 2007. – № 4. – С. 28-29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7148Використання рослинної сировини, а саме висівок пшеничних харчових, клітковини харчової, шроту гарбузового та продуктів лікувально-профілактичного призначення на основі пророщених злаків "Прозер", підвищує харчову й біологічну цінність комбінованих молочних продуктів та стійкість їх до зберігання. Комбінування сировини тваринного й рослинного походження сприяє зменшенню собівартості повноцінних харчових продуктів та збільшенню їх виходу. Plant material usage, wheat bran food, fiber, food, pumpkin seed meal and health care products based on destination germinated cereal "Prozer" to be more specific, increases nutritive and biological value of combined dairy products and their storage resistance. Combining raw animal and vegetable origin reduces the cost of full food and increases their output.otherхарчові волокнаdietary fiberсиркові пастиcheese pastaсир кисломолочнийcottage cheeseбілковий продуктprotein productрослинна сировинаplantstuffбіологічна цінністьbiological valueкафедра технології молока і молочних продуктівМолочно-білкові пастиMilk-protein feedArticle