Молочно-білкові пасти - Онопрійчук, Олена Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Грек, Олена Вікторівна (My University, 2007)
Використання рослинної сировини, а саме висівок пшеничних харчових, клітковини харчової, шроту гарбузового та продуктів лікувально-профілактичного призначення на основі пророщених злаків "Прозер", підвищує харчову й біологічну цінність комбінованих молочних продуктів та стійкість їх до зберігання. Комбінування сировини тваринного й рослинного походження сприяє зменшенню собівартості повноцінних харчових продуктів та збільшенню їх виходу. Plant material usage, wheat bran food, fiber, food, pumpkin seed meal and health care products based on destination germinated cereal "Prozer" to be more specific, increases nutritive and biological value of combined dairy products and their storage resistance. Combining raw animal and vegetable origin reduces the cost of full food and increases their output.
Milk-protein feed
Keywords: харчові волокна; dietary fiber; сиркові пасти; cheese pasta; сир кисломолочний; cottage cheese; білковий продукт; protein product; рослинна сировина; plantstuff; біологічна цінність; biological value; кафедра технології молока і молочних продуктів