Англійська мова: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студентів І курсу факультету «Автоматизації та комп’ютерних систем» усіх спеціальностей заочної форми навчання - Шапран, Людмила Юліївна; Куниця, Людмила Іванівна; Чередніченко, Галина Анатоліївна (My University, 2007)
Методичні вказівки містять контрольні завдання, спрямовані на оцінювання рівня володіння мовою студентами через семестровий контроль рівня лінгвістичних та граматичних умінь в межах опанованого матеріалу згідно програми.

Methodological materials are aimed at assessing the students’ levels of proficiency by term control of students’ lexical and grammatical skills according to the syllabus.
Keywords: комп’ютер; електромагнітний привід; процесор; одиниці пам’яті; операційні системи; інтернет; інформаційні технології; computer; magnetic drivers; processor; units of memory; operating systems; internet; information technology; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації