Distance learning systems and educational process management: current trends - Kotvytska, Anna; Seidykh, Olga (My University, 2025)
Distance learning systems and educational process management platforms represent a transformative shift in modern education. By combining technological innovation, data-driven decision-making, and personalized learning strategies, these systems support improved educational outcomes, operational efficiency, and accessibility. Their continued development is essential for building flexible, inclusive, and intelligent learning environments that meet the evolving demands of students, educators, and society. Cистеми дистанційного навчання та платформи управління освітнім процесом представляють собою трансформаційний зсув у сучасній освіті. Поєднуючи технологічні інновації, прийняття рішень на основі даних та персоналізовані стратегії навчання , ці системи сприяють поліпшенню освітніх результатів, операційної ефективності та доступності. Їх постійний розвиток є необхідним для створення гнучких, інклюзивних та інтелектуальних навчальних середовищ, які відповідають мінливим вимогам студентів, викладачів та суспільства.
Keywords: distance learning; artificial intelligence; learning management system; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; дистанційне навчання; штучний інтелект; система управління навчанням