Управління конкурентоспроможністю підприємства в умовах кризи - Тюха, Ірина Володимирівна (My University, 2009)
Визначено сутність та розроблено алгоритм побудови ефективної конкурентної стратегії підприємства, а також розглянуто вимоги до конкурентних стратегій в умовах кризової економіки. Certainly essence and the algorithm of construction of effective competition strategy of enterprise is developed, and also requirements are considered to competition strategies in the conditions of crisis economy.
Keywords: конкурентоспроможність підприємства; криза; інтенсивність конкуренції; конкурентні стратегії; competitiveness of enterprises; crisis; intensity of competition; competitive strategy; кафедра економіки праці та менеджменту