Янчевський, Віктор КазіміровичОлійнічук, Сергій ТимофійовичЛевандовський, Леонід ВікторовичСватков, Леонід БорисовичЖолнер, Іван ДмитровичСосницький, Віталій ВолодимировичТкаченко, Алла ФеодосіївнаФаррахутдінов, Фірдавіс ЯгудіновичШевченко, Василь ІвановичЄпіхін, Валерій Петрович2013-07-022013-07-022003Патент 40494 UA, МПК С12 Р7/06 Спосіб зброджування соку цукрового сорго / Янчевський В. К., Олійнічук С. Т., Левандовский Л. В., Сватков Л. Б., Жолнер І. Д., Сосницький В. В., Ткаченко А. Ф., Фаррахутдінов Ф. Я., Шевченко В. І., Єпіхін В. П. ; заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № 2001031841 ; заявл. 20.03.2001 ; опубл. 15.09.2003, Бюл. № 9, 2003 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8689Спосіб зброджування соку цукрового сорго, який відрізняється тим, що виділений сік розподіляють на дві частини в співвідношенні 1:(1 – 4). Першу частину збагачують фосфорним і азотним живленням із розрахунку 0,2% Р2О5 и 0,01% азоту і вирощують на ній виробничі дріжджі. Після цього додають другу частину соку для зброджування середовища до концентрації незброджених цукрів у бражці не більше 0,1 г/100 см3.сік цукрового соргодріждізброджуванняспиртjuice of sugar sorghumdrizhdifermentationalcoholСпосіб зброджування соку цукрового сорго (Патент на винахід № 40494)Technical Report