Проблеми інвестиційної привабливості економіки України в умовах сталого розвитку - Швед, Тетяна Володимирівна (My University, 2008)
В даній статті дістали подальший розвиток проблеми інвестиційної привабливості економіки України в умовах сталого економічного зростання. Інвестиційні процеси в Україні набувають свого розвитку, однак залишаються незадовільними щодо стимулювання підвищення ефективності діяльності як підприємств та галузей, так і економіки в цілому. This article is about the investment processes in the Ukrainian economy. The author assigns the main problems of the investment activities and gives the main directions of the state regulation this sphere.
Keywords: інвестиції; інвестиційна діяльність; внутрішні та іноземні інвестиції; інвестиційний клімат; інвестиційна політика держави; investment processes; investment activities; investment attractive; investment climate; investment politics of the government; internal and external invest; кафедра економічної теорії