Гордієнко, Анатолій СтепановичГрабовська, Олена ВячеславівнаШтангеєва, Надія Іванівна2014-10-292014-10-292014Гордієнко, А. С. Технологія спеціальних видів цукру, збагачених біологічно активними добавками / А. С. Гордієнко, О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 132.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17789Дефіцит мікронутрієнтів широко розповсюджений у світі і багато людей страждають від його негативних наслідків для здоров'я. Найбільш економічно вигідною стратегією щодо запобігання дефіциту мікронутрієнтів визнано збагачення ними харчових продуктів. За цих умов актуальним є розроблення технологій продуктів збагачених біологічно активними речовинами. Micronutrient deficiency is widespread in the world and many people suffer from its adverse health effects. The most economically viable strategy to prevent micronutrient deficiency found enriching their food. Under these conditions, topical development technology products enriched with biologically active substances.otherбіологічно активні добавкимікронутрієнтицукорdietary supplementsmicronutrientssugarкафедра технології цукру і підготовки водиТехнологія спеціальних видів цукру, збагачених біологічно активними добавкамиOther