Технологія спеціальних видів цукру, збагачених біологічно активними добавками - Гордієнко, Анатолій Степанович; Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна (My University, 2014)
Дефіцит мікронутрієнтів широко розповсюджений у світі і багато людей страждають від його негативних наслідків для здоров'я. Найбільш економічно вигідною стратегією щодо запобігання дефіциту мікронутрієнтів визнано збагачення ними харчових продуктів. За цих умов актуальним є розроблення технологій продуктів збагачених біологічно активними речовинами. Micronutrient deficiency is widespread in the world and many people suffer from its adverse health effects. The most economically viable strategy to prevent micronutrient deficiency found enriching their food. Under these conditions, topical development technology products enriched with biologically active substances.
Keywords: біологічно активні добавки; мікронутрієнти; цукор; dietary supplements; micronutrients; sugar; кафедра технології цукру і підготовки води