Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаВорона, О. П.2013-04-032013-04-032013Арпуль, О. В. Використання інноваційних технологій в приготуванні низькокалорійних страв / О. В. Арпуль, О. П. Ворона // Перспективи розвитку наукових досліджень в 21-му столітті : Збірник наукових доповідей. - 2013. – С. 29-30.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7225У статті представлені результати практичних досліджень сферіфікаціі як інноваційного методу молекулярної гастрономії, який дозволяє надати традиційним стравам і кулінарним виробам незвичайного зовнішнього вигляду без зміни їх харчової та біологічної цінності. The paper presents the results of practical researches of spherification as an innovative technique of molecular gastronomy which enables to provide the traditional dishes and culinary products the unusual appearance without changing their nutritional and biological value.otherмолекулярна гастрономіясферифікаціясфериmolecular gastronomyspherificationspheresкафедра готельно-ресторанної справиВикористання інноваційних технологій в приготуванні низькокалорійних стравThesis