Використання інноваційних технологій в приготуванні низькокалорійних страв - Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Ворона, О. П. (My University, 2013)
У статті представлені результати практичних досліджень сферіфікаціі як інноваційного методу молекулярної гастрономії, який дозволяє надати традиційним стравам і кулінарним виробам незвичайного зовнішнього вигляду без зміни їх харчової та біологічної цінності. The paper presents the results of practical researches of spherification as an innovative technique of molecular gastronomy which enables to provide the traditional dishes and culinary products the unusual appearance without changing their nutritional and biological value.
Keywords: молекулярна гастрономія; сферифікація; сфери; molecular gastronomy; spherification; spheres; кафедра готельно-ресторанної справи