Інноваційні методи створення купажів рослинних олій - Топчій, Оксана Анатоліївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Пащенко, Оксана Василівна (My University, 2015)
Рослинні олії мають різну в’язкість та густину, що є важливим показником при купажуванні олій. Нами запропоновано метод купажування олій при якому проводиться темперування рослинних олій, що дозволяє здійснити рівномірний розподіл обсягу одного масла в іншому, а нагрівання прискорює процес змішування. Vegetable oils have different viscosity and density, which is an important indicator in blending oils. We have proposed a method of blending oils is conducted in which tempering plant oils, which allows for even distribution of volume of oil in one another, and heat accelerates the mixing process.
Keywords: жирно кислотний склад; газова хроматографія; купажування; пальмова олія; fatty acid composition; gas chromatography; blending; palm oil; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів