Топчій, Оксана АнатоліївнаРадзієвська, Ірина ГіронтіївнаПащенко, Оксана Василівна2017-06-142017-06-142015Топчій, О. А. Інноваційні методи створення купажів рослинних олій / О. А. Топчій, І. Г. Радзієвська, О. В. Пащенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 277.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25518Рослинні олії мають різну в’язкість та густину, що є важливим показником при купажуванні олій. Нами запропоновано метод купажування олій при якому проводиться темперування рослинних олій, що дозволяє здійснити рівномірний розподіл обсягу одного масла в іншому, а нагрівання прискорює процес змішування. Vegetable oils have different viscosity and density, which is an important indicator in blending oils. We have proposed a method of blending oils is conducted in which tempering plant oils, which allows for even distribution of volume of oil in one another, and heat accelerates the mixing process.жирно кислотний складгазова хроматографіякупажуванняпальмова оліяfatty acid compositiongas chromatographyblendingpalm oilкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівІнноваційні методи створення купажів рослинних олійThesis