Англійська мова. Ділове спілкування: методичні вказівки до вивчення дисципліни для магістрів усіх спеціальностей - Авраменко, Ольга Петрівна; Чередніченко, Галина Анатоліївна; Куниця, Людмила Іванівна; Шапран, Людмила Юліївна; Науменко, Оксана Василівна (My University, 2001)
Методичні вказівки спрямовані на розвиток комунікативної мовленнєвої компетенції відповідно до певної ситуації бізнес-спілкування та уміння вести ділову дискусію.

Methodological materials are aimed at developing students’ communicative language competences according to the specific business situation and their discussion skills.
Keywords: процес спілкування; поняття спілкування; проблеми спілкування; communication process; communication problems; communication concepts; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації