Арсеньєва, Лариса ЮріївнаМахинько, Валерій Миколайович2014-07-232014-07-232001Арсеньєва, Л. Ю. Вдосконалення технології пшеничного хліба, збагаченого соєвими продуктами / Л. Ю. Арсеньєва, В. М. Махинько // Наукові праці УДУХТ. – Вип. 10. – Ч. 2. – К., 2001. – С. 100.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16247У статті наведено результати вивчення впливу білкового соєвого концентрату на основні процеси у тісті та якість готових виробів. Показана доцільність використання добавки в кількості 10 % з додатковим внесенням ферментного поліпшувача. The article presents the results of studying the effect of soy protein concentrate on core processes in the test and the quality of finished products. The expediency of use of the additive in the amount of 10 % with additional introduction of enzyme improver.uk-UKсоятістохлібскладферментний препаратsoydoughbreadcompositionenzyme preparationкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВдосконалення технології пшеничного хліба, збагаченого соєвими продуктамиThesis