Топольник, Віра ГригорівнаМілохова, Тетяна АнатоліївнаКузьмін, Олег Володимирович2017-06-022017-06-022013Топольник, В. Г. Методика комплексної кількісної оцінки якості фаршу варених ковбас в процесі шприцювання / В. Г. Топольник, Т. А. Мілохова, О. В. Кузьмін // Мясной бізнес. - 2013. - №11 (128). - С. 38-41.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25416У статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості фаршу варених ковбас в процесі шприцювання, згідно з принципами кваліметрії. The article describes a method of quantifying the quality of the integrated meat cooked sausages in the extrusion process, according to the principles of quality control.uk-UKкомплексна кількісна оцінкаcomplex quantitative assessmentварена ковбасаcooked sausageкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїМетодика комплексної кількісної оцінки якості фаршу варених ковбас в процесі шприцюванняArticle