Оптимізація механізму державних закупівель як засобу підтримки підприємницького сектору в Україні - Біла, Ірина Сергіївна; Петришина, Наталія Валеріївна (My University, 2012)
У статті досліджено стан та проблеми механізму державних закупівель в Україні. Авторами запропоновані напрями вдосконалення означеної системи з метою підвищення ефективності функціонування вітчизняного підприємницького сектору.

This article explores the status and problems of the mechanism of public procurement in Ukraine. The authors suggest ways to improve the designated system to enhance the functioning of the domestic business sector.
Keywords: державні закупівлі; підтримка підприємницької діяльності; бюджетні асигнування; нецільове використання бюджетних коштів; оптимізація механізму державних закупівель; public procurement; support business activities; budget allocations; misuse of budgetary funds; public procurement optimization mechanism; кафедра економічної теорії