Двокамерний струминно-зрошувальний сульфітаційний апарат - Хитрий, Ярослав Сергійович; Пономаренко, Віталій Васильович (My University, 2016)
В даний час в якості типового обладнання використовується рідинно-струменеві сульфітатори. Вони одержали поширення на підприємствах галузі, однак за роки експлуатації були виявлені істотні недоліки. Currently as standard equipment uses a liquid-jet sulfitator. They became widespread in the industry, but over the years of operation had revealed significant shortcomings.
Keywords: сульфітатор; sulfitator; двокамерний; double-chamber; сульфітаційний газ; sulfur burner gas; відпрацьований газ; exhaust gas; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; кафедра готельно-ресторанної справи