Хитрий, Ярослав СергійовичПономаренко, Віталій Васильович2017-01-262017-01-262016Хитрий, Я. С. Двокамерний струминно-зрошувальний сульфітаційний апарат / Я. С. Хитрий, В. В. Пономаренко // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості. Присвячена 65-річчю кафедри процесів і апаратів харчових виробництв НУХТ: програма і матеріли міжнародної науково-практичної конференції, 8—10 листопада 2016 р. - K. : НУХТ, 2016. – С. 192-193.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24752В даний час в якості типового обладнання використовується рідинно-струменеві сульфітатори. Вони одержали поширення на підприємствах галузі, однак за роки експлуатації були виявлені істотні недоліки. Currently as standard equipment uses a liquid-jet sulfitator. They became widespread in the industry, but over the years of operation had revealed significant shortcomings.uk-UKсульфітаторsulfitatorдвокамернийdouble-chamberсульфітаційний газsulfur burner gasвідпрацьований газexhaust gasкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра готельно-ресторанної справиДвокамерний струминно-зрошувальний сульфітаційний апаратThesis