Оцінка фізичної підготовленості до професійної діяльності студентів економічних спеціальностей - Розпутній, Олександр Петрович (Розпутній, О. П. Оцінка фізичної підготовленості до професійної діяльності студентів економічних спеціальностей / О. П. Розпутній // Наука и образование без граница : материали за 3-а международна научна практична конференция, Биологии. Физическа култура и спорт. - София: "Бял ГРАД-БГ" ООД, 2007. - Том 13. - С. 73-76, 2007)
Актуальність. Майбутнє незалежної України, її соціальне економічний, науковий, культурний розвиток, значною мірою залежить від рівня підготовки фахівців з вищою освітою в різних галузях народного господарства. Здоров'я студентів, на рівні з їх соціальною зрілістю складає необхідні умови для успішного навчання у вищому навчальному закладі, що у результаті позначаються на рівні професійної придатності фізичне виховання. Relevance. The future of an independent Ukraine, its social economic, scientific, cultural development, largely depends on the level of training of specialists with higher education in the various sectors of the economy. Health students, the level of social maturity is the necessary conditions for successful learning in higher education, which ultimately affect the level of proficiency physical education.
Keywords: фізичне виховання; physical Education; кафедра фізичного виховання