Ємнісний тензодатчик - Рудик, К. В.; Лобжинська, М. Ю.; Холодько, С. М. (My University, 2013)
Розглянуто конструкцію та проаналізовані можливості першого плаского ємнісного тензодатчика, який містить два вимірювальні гребінкоподібні електроди посеред третього заземленого електроду. Discussed and analyzed the design of the first opportunitу of the flat capacitive strain gauge transducer, which contains two measuring comb electrodes between of the third ground electrode.
Keywords: ємнісний датчик; триконтактний; точність; мікропереміщення; capacitive sensor; three-terminal; precision; microdisplacement; кафедра електропостачання і енергоменеджменту