Переваги та недоліки нових видів будівельно-оздоблювальних матеріалів - Артюх, Тетяна Миколаївна; Марчук, Н. Б. (My University, 2001)
В статті приведені результати експертної оцінки, переваги та недоліки нових видів будівельно-оздоблювальних матеріалів. The article contains the results of expert opinion, advantages and disadvantages of new construction and finishing materials.
Keywords: переваги; недоліки; будівельно-оздоблювальні матеріали; advantages; disadvantages; finishing materials; кафедра експертизи харчових продуктів