Підготовка майбутніх фахівців фізичної культури та спорту - Міцкевич, Наталія Іванівна (My University, 2014)
В статті проведено аналіз ролі сучасні проблеми фізичного виховання і спорту різних груп населення. Були досліджені фактори які мають безпосередній вплив. Також визначено основні аспекти. Висунуто пропозиції. The analysis of the role of the modern problems of physical education and sports of different groups of population was conducted. The factors which have an affect were explored. Also the main aspects were determined. The suggestions were provided.
Keywords: здоров'я; фізичне виховання; мотивація; активність; концепція розвитку; фізична готовність; health; physical education; motivation; activity; concept development; physical readiness; кафедра фізичного виховання