Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі - Національний університет харчових технологій (My University, 2024)
Видання містить матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі», присвяченої 140-річчю НУХТ. Розраховано на фахівців і дослідників, які пов’язані з означеними проблемами у готельно-ресторанному бізнесі.

The publication contains materials from the XIII All-Ukrainian Scientific and Practical Conference with International Participation «Innovative Technologies in the Hotel and Restaurant and Tourism Business», dedicated to the 140th anniversary of NUFT. It is intended for professionals and researchers involved in the mentioned issues in the hotel and restaurant business.
Keywords: інновації (готельно-ресторанний комплекс); аюрведичне харчування; дитяче харчування; дієтичне харчування; гостинність; сервіс; innovative restaurant technologies; ayurvedic food; baby food; dietary food; hospitality; service