Національний університет харчових технологій2024-12-162024Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIІI Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 140-річчю НУХТ, 21 травня 2024 р. / Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2024. – 268 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46090Видання містить матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі», присвяченої 140-річчю НУХТ. Розраховано на фахівців і дослідників, які пов’язані з означеними проблемами у готельно-ресторанному бізнесі.The publication contains materials from the XIII All-Ukrainian Scientific and Practical Conference with International Participation «Innovative Technologies in the Hotel and Restaurant and Tourism Business», dedicated to the 140th anniversary of NUFT. It is intended for professionals and researchers involved in the mentioned issues in the hotel and restaurant business.ukінноваційні ресторанні технологіїаюрведичне харчуваннядитяче харчуваннядієтичне харчуваннягостинністьсервісinnovative restaurant technologiesAyurvedic foodbaby fooddietary foodhospitalityserviceІнноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесіBook