Розробка технологічного обладнання для приготування цукрового сиропу у виробництві чайного грибу - Удодов, Сергій Олександрович (My University, 2022)
Стаття присвячена розробці принципово нового технологічного обладнання для приготування цукрового сиропу у виробництві чайного грибу. Розроблене технологічне обладнання дозволяє прискорити процес повноцінного високоякісного розчинення цукру.The article is devoted to the development of fundamentally new technological equipment for the preparation of sugar syrup in the production of kombucha. The developed technological equipment allows you to speed up the process of complete, high-quality sugar dissolution.
Keywords: обладнання; equipment; апарат; aparate; чайний гриб; kombucha; цукровий сироп; sugar syrup; розчинення; solutions; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв