Удодов, Сергій Олександрович2023-10-302023-10-302022Удодов, С. О. Розробка технологічного обладнання для приготування цукрового сиропу у виробництві чайного грибу / С. О. Удодов // Science, innovations and education: problems and prospects : 9 th International scientific and practical konference, April 6-8, 2022. – Tokyo, Japan : CPN Publishing Group, 2022. – Pp. 163-165https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41324Стаття присвячена розробці принципово нового технологічного обладнання для приготування цукрового сиропу у виробництві чайного грибу. Розроблене технологічне обладнання дозволяє прискорити процес повноцінного високоякісного розчинення цукру.The article is devoted to the development of fundamentally new technological equipment for the preparation of sugar syrup in the production of kombucha. The developed technological equipment allows you to speed up the process of complete, high-quality sugar dissolution.otherобладнанняequipmentапаратaparateчайний грибkombuchaцукровий сиропsugar syrupрозчиненняsolutionsкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвРозробка технологічного обладнання для приготування цукрового сиропу у виробництві чайного грибуArticle