Аннєнкова, Надія Борисівна2015-05-252015-05-252015Аннєнкова, Н. Б. Експертиза молока довготривалого зберігання / Н. Б. Аннєнкова // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції. – Полтава : ПУЕТ, 2015. – С. 206-211.978-966-184-196-2https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20723Проведено товарознавчу експертизу молока довготривалого зберігання. Встановлено, що його біологічна цінність значно поступається пастеризованому молоці, а тим більше свіжому. Проте усі розглянуті зразки цілком відповідають вимогам НД і безпечні для споживання.uk-UKмолокоякістьбезпечністьбіологічна цінністькачествобезопасностьбиологическая ценностьmilkqualitybiologicalvalue securityкафедра експертизи харчових продуктівЕкспертиза молока довготривалого зберіганняThesis