Експертиза молока довготривалого зберігання - Аннєнкова, Надія Борисівна (ПУЕТ, 2015)
Проведено товарознавчу експертизу молока довготривалого зберігання. Встановлено, що його біологічна цінність значно поступається пастеризованому молоці, а тим більше свіжому. Проте усі розглянуті зразки цілком відповідають вимогам НД і безпечні для споживання.
Keywords: молоко; якість; безпечність; біологічна цінність; качество; безопасность; биологическая ценность; milk; quality; biological; value security; кафедра експертизи харчових продуктів