Матричний метод оцінки ефективності управління фінансово-економічними результатами підприємства - Арич, Михайло Іванович (My University, 2013)
У роботі представлено основні етапи процесу оцінки ефективності управління фінансово-економічними результатами виробничих підприємств за допомогою матричного методу. Даний метод передбачає собою шість кроків оцінки і завершується визначення інтегрального показника оцінки ефективності.с помощью матричного метода. The paper presents the main stages of the process of evaluating the effectiveness of management of financial and economic results of production facilities using the matrix method. This method provides a six-step evaluation and completes the definition of the integral indicator evaluation.
Keywords: показники ефективності; коефіцієнт Спірмена; матричний метод; performance; spearman coefficient; matrix method; кафедра фінансів