Універсальний функціональний перетворювач для лінеаризації характеристик перетворення первинних вимірювальних перетворювачів - Рішан, Олександр Йосипович; Пономаренко, Олександр Олегович; Захарчук, Юрий (My University, 2014)
Ефективність функціонування сучасної інтегрованої автоматизованої системи управління (ІАСУ) залежить від метрологічного забезпечення її нижнього рівня, яке гарантує надходження необхідної інформації в систему про стан об'єкта з необхідною точністю. Effectiveness functioning of a modern integrated automated control system (IACS) depends on the metrological support of the lower level, which is securing a necessary information about the state of the system object with the required accuracy.
Keywords: управління; management; регулювання; regulation; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка