Безкоровайна, Вікторія СергіївнаМаксименко, Олена Василівна2014-10-012014-10-012014Безкоровайна, В. Дослідження протекторних властивостей паштету печінкового збагаченого волоським горіхом та чорносливом щодо Плюмбуму (II) / Вікторія Безкоровайна, Олена Максименко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 706-708.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17035Отримані дані свідчать про збільшення показника протекторних властивостей паштету в наслідок внесення чорносливу. Це пояснюється утворенням комплексних сполук плюмбуму з функціонально-активними угрупованнями пектинових речовин чорносливу та основних компонентів паштету. These data suggest increase in tread paste properties as a result of the introduction of prunes. This is due to the formation of complex compounds of lead with functionally active groups pectin prunes and paste the main components.uk-UKпаштет печінковийплюмбумпротекторні властивостіLeadprotective propertiesДослідження протекторних властивостей паштету печінкового збагаченого волоським горіхом та чорносливом щодо Плюмбуму (II)Other