Дослідження процесу випікання маффінів на сахарозі (цукрі білому кристалічному), фруктозі і лактулозі - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лазоренко, Наталія Петрівна (My University, 2012)
Розглянуто процес випікання маффінів на різних цукрах, визначено оптимальні умови випікання маффінів, досліджено кінетику зміни температури центральних та поверхневих шарів маффінів на сахарозі і фруктозі, визначено ріст заготовки в процесі випікання. The process of baking of maffiniv is considered on different cukrozaminnikakh, certainly optimum terms of baking of maffiniv, investigational kinetics of change of temperature of central and superficial layers of maffiniv on sugar and fructose, certainly growth of purveyance in the process of baking.
Keywords: мафін; muffin; коефіцієнт яскравості; кінетика прогріву; brightness ratio; kinetic heating; heat and mass transfer; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів