Дорохович, Антонелла МиколаївнаЛазоренко, Наталія Петрівна2012-11-222012-11-222012Дорохович, А. М. Дослідження процесу випікання маффінів на сахарозі (цукрі білому кристалічному), фруктозі і лактулозі / А. М. Дорохович, Н. П. Лазоренко // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - № 1 (15). - С. 414-422.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3808Розглянуто процес випікання маффінів на різних цукрах, визначено оптимальні умови випікання маффінів, досліджено кінетику зміни температури центральних та поверхневих шарів маффінів на сахарозі і фруктозі, визначено ріст заготовки в процесі випікання. The process of baking of maffiniv is considered on different cukrozaminnikakh, certainly optimum terms of baking of maffiniv, investigational kinetics of change of temperature of central and superficial layers of maffiniv on sugar and fructose, certainly growth of purveyance in the process of baking.uk-UKмаффінmuffinлактулозакоефіцієнт яскравостікінетика прогрівуlactulosebrightness ratiokinetic heatingheat and mass transferкафедра технології харчування та ресторанного бізнесукафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження процесу випікання маффінів на сахарозі (цукрі білому кристалічному), фруктозі і лактулозіArticle