Машинобудування харчової та переробної промисловості - Олабоді, Олена Вячеславівна (My University, 2022)
Бібліографічний покажчик містить інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) з розвитку машинобудування в Україні та світі, загальної технології машинобудування, моделювання і комп’ютерного інжинірингу, промислової електроніки, галузевого технологічного обладнання, стандартизації та сертифікації у машинобудуванні, використання відходів галузі машинобудування, охорони праці на підприємствах, а також економіки машинобудування. The bibliographic index contains information sources (books, monographs, educational publications, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, dissertation abstracts) on the development of mechanical engineering in Ukraine and the world, the general technology of mechanical engineering, modeling and computer engineering, industrial electronics, industry technological equipment, standardization and certification in mechanical engineering, use of waste in the mechanical engineering industry, occupational health and safety at enterprises, as well as the economics of mechanical engineering.
Keywords: машинобудування; механіка; конструювання пристроїв; методи обробки матеріалів; деталі машин; комп’ютерний інжиніринг; промислова електроніка; технологічне обладнання; економіка машинобудування; mechanical engineering; mechanics; device design; materials processing methods; machine parts; computer engineering; industrial electronics; technological equipment; engineering economics