Червяк, С. М.Гержикова, Вікторія ГригорівнаБабич, Ірина Михайлівна2012-12-212012-12-212012Червяк, С. М. Біохімічні особливості винограду білих сортів для виробництва хересних виноматеріалів / С. М. Червяк, В. Г. Гержикова, І. М. Бабич // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матер. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів , 2-3 квітня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 214-215.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4744Одним із шляхів зниження матеріальних затрат при виробництві вино продукціі є використання винограду сортів нової селекції. Впровадження нових сортів винограду для виробництва хересних виноматеріалів обумовлює необхідність їх вивчення і передбачає порівняльну оцінку з традиційними сортами. One way to reduce material costs in the production of wine grape production is the use of new varieties breeding. The introduction of new varieties of grapes for wine production heresnyh necessitates their study and provides a comparative assessment of traditional varieties.otherтанінстолові виноматеріаликолоїдні помутнінняфенольні речовиниtannincolloidal hazephenolic substancestable wine materialsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваБіохімічні особливості винограду білих сортів для виробництва хересних виноматеріалівArticle