Біохімічні особливості винограду білих сортів для виробництва хересних виноматеріалів - Червяк, С. М.; Гержикова, Вікторія Григорівна; Бабич, Ірина Михайлівна (My University, 2012)
Одним із шляхів зниження матеріальних затрат при виробництві вино продукціі є використання винограду сортів нової селекції. Впровадження нових сортів винограду для виробництва хересних виноматеріалів обумовлює необхідність їх вивчення і передбачає порівняльну оцінку з традиційними сортами. One way to reduce material costs in the production of wine grape production is the use of new varieties breeding. The introduction of new varieties of grapes for wine production heresnyh necessitates their study and provides a comparative assessment of traditional varieties.
Keywords: танін; столові виноматеріали; колоїдні помутніння; фенольні речовини; tannin; colloidal haze; phenolic substances; table wine materials; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства