Левченко, Юлія Григорівна2013-10-102013-10-102003Левченко, Ю. Г. Стимулювання інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості України / Ю. Г. Левченко // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : матеріали 69-ої наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів 22-24 квітня 2003 р. – К. : НУХТ, 2003. – Ч. 1. – 47.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10272У тезах окреслено особливості стимулювання інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості України. In theses outlined characteristics of innovation activity of the food industry in Ukraine.otherстимулюваннясанкціїінноваційна діяльністьпідприємствопільгиincentivessanctionsinnovationenterprisebenefitsкафедра економіки і праваСтимулювання інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості УкраїниThesis