Страшинська, Лариса Володимирівна2014-11-132014-11-132014Страшинська, Л. В. Проблеми формування системи ціноутворення / Л. В. Страшинська // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 763.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18321Формування системи ціноутворення в сучасних умовах залежить від стану макроекономічної стабільності до стійкого зростання, що дозволить корегувати підходи щодо структурних перетворень на різних рівнях управління й прийняття рішень на основі ринкових факторів. Для цього необхідна розробка єдиної системи інститутів і механізмів, що забезпечує постійну макроекономічну стабільність та економічне зростання і включає: рівні регулювання, відповідні їм регулюючі органи, об'єкти і суб'єкти регулювання, цілі і механізми регулювання. Formation of pricing in today's environment depends on the macro-economic stability for sustainable growth that will adjust approaches to structural transformations at different levels of management and decision-making based on market factors. This requires the development of a uniform system of institutions and mechanisms that ensure the ongoing macroeconomic stability and economic growth, and includes level control, the corresponding regulatory bodies, objects and subjects of regulation, targets and mechanisms of regulation.uk-UKціноутвореннястабільністьформуванняринкові відносиниpricingstabilityformationmarket relationsкафедра маркетингуПроблеми формування системи ціноутворенняOther