Вибір рівноміцного профілю вагомої арки - Люлька, Дмитро Миколайович; Ночніченко, Ігор Вікторович; Мартиненко, Михайло Антонович (My University, 2000)
Розглядається пружна вагома арка змінного перерізу, яка провисає між двома нерухомими перерізами. Considered an essential elastic arch with variable cross section, which sags between two fixed sections.
Keywords: профіль арки; рівняння рівноваги; arch profile; equilibrium equation; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.