Технологія виробництва та радіозахисні якості печива з розторопшею - Григоренко, Олег михайлович (My University, 2011)
Запропоновано технологію виробництва пісочного печива з розторопшею та оцінено його органолептичні якості. За результатами експериментального дослідження встановлені радіозахисні властивості нового печива та надано рекомендації щодо введення його до раціону харчування населення, яке проживає у екологічно несприятливих умовах.
Keywords: технологія; печиво; біологічно активні добавки; розторопша; радіозахисні властивості; technology; biologically active compounds; milk thistle; cookies; radioprotective properties