Григоренко, Олег михайлович2021-03-292021-03-292011Григоренко, О. М. Технологія виробництва та радіозахисні якості печива з розторопшею / О. М. Григоренко // Наукові праці НУХТ. – 2011. – № 37. – С. 50–56.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33178Запропоновано технологію виробництва пісочного печива з розторопшею та оцінено його органолептичні якості. За результатами експериментального дослідження встановлені радіозахисні властивості нового печива та надано рекомендації щодо введення його до раціону харчування населення, яке проживає у екологічно несприятливих умовах.otherтехнологіяпечивобіологічно активні добавкирозторопшарадіозахисні властивостіtechnologybiologically active compoundsmilk thistlecookiesradioprotective propertiesТехнологія виробництва та радіозахисні якості печива з розторопшеюArticle