Сімахіна, Галина ОлександрівнаНауменко, Наталія Валентинівна2012-09-242012-09-242011Roslynna syrovyna, a takozh produkty yiyi pereroblennya, vidihrayut' vazhlyvu rol' u kharchuvanni lyudyny.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2897Аналіз різних способів консервування плодоовочевої сировини з точки зору максимального збереження вмісту вітамінів свідчить, що найефективнішим є консервування заморожуванням.Analysis of different methods canning fruit and vegetable raw materials from the point of view of maximum preservation of vitamins indicates that the most effective is the canning freezing.uk-UKрослинна сировинанутрієнтизаморожуваннязберіганнякріоушкодженняvegetable raw materialsnutrientsfreezingstoragecryo damageкафедра гуманітарних дисциплінкафедра технології оздоровчих продуктівХарактеристика плодоовочевої сировини УкраїниBook chapter