Характеристика плодоовочевої сировини України - Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна (Stal', 2011)
Аналіз різних способів консервування плодоовочевої сировини з точки зору максимального збереження вмісту вітамінів свідчить, що найефективнішим є консервування заморожуванням.

Analysis of different methods canning fruit and vegetable raw materials from the point of view of maximum preservation of vitamins indicates that the most effective is the canning freezing.
Keywords: рослинна сировина; нутрієнти; заморожування; зберігання; кріоушкодження; vegetable raw materials; nutrients; freezing; storage; cryo damage; кафедра гуманітарних дисциплін; кафедра технології оздоровчих продуктів