Зв'язок між інваріантними множинами систем диференціальних та відповідних різницевих рівнянь - Ткачук, Алла Миколаївна (My University, 2006)
Досліджено зв'язок між інваріантними множинами систем диференціальних та відповідних різницевих рівнянь в термінах закосталих функцій Ляпунова.
Keywords: система різницевих рівнянь; інваріантна множина; функція Ляпунова; система разностных уравнений; инвариантное множество; функция Ляпунова; system of difference equations; invariant set; Lyapunov’s function; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.