Історичний підхід до становлення продовольчої безпеки та сталого розвитку - Кундєєва, Галина Олексіївна (My University, 2014)
Здійснено історичний екскурс до становлення теорії сталого розвитку та продовольчої безпеки. Зазначені суспільні положення та особливості у вирішенні мети Done historical overview to the formation of the theory of sustainable development and food security. These social position and characteristics in deciding goal
Keywords: поняття потреб; глобальні ризики; поняття обмежень; concept of needs; concept of limits; global risks; кафедра економічної теорії