Радзієвська, Ірина ГіронтіївнаФедоренко, Л. А.2013-10-032013-10-032013Радзієвська, І. Г. Формування споживчих властивостей маргаринів на основі купажованих жирів / І. Г. Радзієвська, Л. А. Федоренко // Продукти & Ингредиенты. – 2013. - № 4 (101). – С. 36–39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10059Маргарин – високоякісний харчовий жир, що являє собою водно-жирову емульсію прямого типу, подібну до вершкового масла за смаком, кольором, ароматом, консистенцією, структурою і харчовою цінністю. На відміну від маргаринів, кулінарні, кондитерські та хлібопекарські жири не містять у своєму складі води. Жири цієї групи – це безводна (без водно-молочної фази) суміш саломасу з рафінованими оліями, тваринними топленими, переетерифікованими жирами. Залежно від призначення ці жири можуть містити фосфатидний концентрат, барвники, ароматизатори, антиоксиданти, вітаміни.otherмаргаринасортимент продукціїжирова сировинапоказники якостіmargarinerange of productsfatty materialsqualityкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівФормування споживчих властивостей маргаринів на основі купажованих жирівArticle