Шаран, Лариса ОлександрівнаПанчук, Іван СергійовичМороз, Євген Євгенович2016-09-262016-09-262016Шаран, Л. Молочні коктейлі оздоровчого призначення у ресторанному господарстві / Л. Шаран, І. Панчук, Є. Мороз // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : VII Міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 30-31 травня 2016 р. - Кривий ріг : Доннует, 2016. - С. 120https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24215Проведено дослідження з використання мікронутрієнтної суміші та харчового сиропу із цукрового сорга у технології виготовлення молочних коктейлів A study on the use mikronutriyentnoyi mix and edible syrup from sugar sorghum in manufacturing technology milkshakesuk-UKмолочні коктейлімilk shakesмінерально-вітамінні сумішіvitamin mineral mixturesоптимальне дозуванняoptimal dosageпоказники якостіqualityкафедра готельно-ресторанної справиМолочні коктейлі оздоровчого призначення у ресторанному госпо-дарствіOther