Кефір для геродієтичного харчування (Патенту на корисну модель № 94248) - Козачук, Ольга Анатоліївна; Пономаренко, Віталій Васильович (My University, 2014)
Кефір для геродієтичного харчування містить кефір з нормалізованого гомогенізованого пастеризованого коров'ячого молока та симбіотичної закваски прямого внесення і висівки в наступному масовому співвідношенні: кефір (нормалізоване гомогенізоване пастеризоване коров'яче молоко та симбіотична закваска прямого внесення) 1 % 97,0-98,0 % висівки 2-3 %. Gerontologic food kefir contains yogurt with normalized pasteurized homogenized cow's milk and symbiotic starters and making direct cuts in the following weight ratio: yogurt (normalized pasteurized homogenized cow's milk and making direct symbiotic sourdough) 1% 97,0-98,0% bran 2-3%.
Keywords: закваска; sourdough; кефір; yogurt; молоко; milk; висівка; bran; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування