Сучасна бізнес-освіта в Україні: фактори розвитку - Галинська, Олена Миколаївна (My University, 2016)
Бізнес-освіта є відносно новим явищем на вітчизняному ринку освітніх послуг. Фахівці в галузі бізнес-освіти радять навчатися з випередженням. Знання потрібно отримувати сьогодні, а завтра їх застосовувати на практиці. Business education is a relatively new phenomenon in the domestic education market. Experts in the field of business education are advised to study ahead. Knowledge must be accepted today and tomorrow to apply them in practice.
Keywords: кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; освітні послуги; розвиток; бізнес-освіта; educational services; development; Business Education