Дослідження режимів обробки сирного зерна під час виробництва сирів швейцарської групи - Боднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна (My University, 2004)
Наведено дані про вплив режимів обробки сирного зерна на якість сирів швейцарської групи. Information is resulted about influence of the modes of treatment of cheese grain on quality of cheeses of swiss group.
Keywords: режими обробки; modes of treatment; сирне зерно; cheese grain; якість; quality; сири швейцарської групи; cheeses of swiss group; кафедра біотехнології і мікробіології