Боднарчук, Оксана ВасилівнаШульга, Наталія МихайлівнаКігель, Наталя Федорівна2015-03-192015-03-192004Боднарчук, О. В. Дослідження режимів обробки сирного зерна під час виробництва сирів швейцарської групи / О. В. Боднарчук, Н. М. Шульга, Н. Ф. Кігель // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної медицини ім. С. З. Гжицького. – 2004. – Т. 6, № 3. – С. 14–19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19754Наведено дані про вплив режимів обробки сирного зерна на якість сирів швейцарської групи. Information is resulted about influence of the modes of treatment of cheese grain on quality of cheeses of swiss group.режими обробкиmodes of treatmentсирне зерноcheese grainякістьqualityсири швейцарської групиcheeses of swiss groupкафедра біотехнології і мікробіологіїДослідження режимів обробки сирного зерна під час виробництва сирів швейцарської групиArticle