Янюк, Тетяна ІванівнаКорж, Тамара ВолодимирівнаГорбенко, І. В.2014-10-242014-10-242014Янюк, Т. І. Дослідження умов водного екстрагування сухих речовин льону / Т. І. Янюк, Т. В. Корж, І. В. Горбенко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 97.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17658Люди ще кам'яного віку вирощували льон і використовували його насіння в їжу. Широке застосування льону сьогодні в якості технічної та харчової культури, пояснюється складом та властивостям льону. Льон є також культурою, яка має своє застосування і в медицині.otherнасіння кунжутутермічна обробканасіння льонусемян кунжутасемян льнатермическая обработкаsesame seedsheat treatmentflax seedsкафедра технології зберігання і переробки зернаДослідження умов водного екстрагування сухих речовин льонуThesis