Осадчук, Оксана Павлівна2015-04-102015-04-102012Осадчук, О. П. Наукові підходи до визначення поняття «якість» / О. П. Осадчук // Наукові праці НУХТ. – К. : НУХТ, 2012. - № 43. – С. 155-159.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20146Досліджено наукові підходи вітчизняних та зарубіжних вчених щодо формування сутності поняття «якість продукції», а також викладено авторське визначення даного поняття на основі законодавчої бази України та міжнародних стандартів; розглянуто визначення поняття якості і безпеки продукції. В роботі розглянуто еволюцію поглядів на якість та визначено сприйняття якості споживачами продукції. Science research approaches of domestic and foreign scholars on the formation essence of the concept of "quality products" and described the author definition of the concept based on the legal framework of Ukraine and international standards; considered the definition of quality and safety. We consider the evolution of views on the quality and perception of quality defined by consumers.otherякістьякість продукціїпідприємствоqualityproduct qualityenterpriseкафедра економіки праці та менеджментуНаукові підходи до визначення поняття «якість»Article