Вивчення ефектів біонакопичення мінеральних елементів зі штучних живильних середовищ - Сімахіна, Галина Олександрівна (My University, 2005)
Наведено результати вивчення ефекту поглинання мінеральних елементів зерновими культурами зі штучних живильних середовищ. Показано перспективи використання координаційних сполук мінеральних елементів з природними органічними лігандами для створення високомінералізованих харчових продуктів підвищеної біологічної активності. The results of studying the effect of absorption of mineral elements in crops from artificial culture media. Displaying prospects of coordination compounds of minerals with natural organic ligands to create highly food increased biological activity.
Keywords: мікроелементи; зерно; живильні середовища; транспорт води; micronutrients; grain; culture media; transport water; кафедра технології оздоровчих продуктів; микроэлементы