Гринчин, І.Коцюбанський, Андрій Миколайович2014-09-032014-09-032014Гринчин, І. Модернізація вакуум-апарата для уварювання цукрового утфелю з встановленням пристрою для введення цукрового розчину / Ірина Гринчин, Андрій Коцюбанський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 136-137.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16565Використання модернізованого вакуум-апарата для уварювання цукрового утфелю покращує загальний гідродинамічний стан в нижній частині апарата, що в свою чергу покращує якість отриманого продукту, зменшує витрати на процес варки а також зменшує час процесу кристалізації за рахунок покращення загальних умов тепломасообміну. Using the upgraded vacuum device for boiling sugar massecuite improves overall hydrodynamic condition at the bottom of the device, which in turn improves the quality of the product reduces the cost of cooking process and reduces the crystallization process by improving the general conditions of heat.uk-UKвакуум-апаратиуварювання цукрового утфелюцукрове виробництвоboiling sugar massecuitesugar productionvacuum pansкафедра мехатроніки та пакувальної технікиМодернізація вакуум-апарата для уварювання цукрового утфелю з встановленням пристрою для введення цукрового розчинуOther