Ставлення молоді ХХІ сторіччя до релігії - Клочков, Ілля Володимирович; Заболотна, О. (My University, 2009)
Статтю присвячено комплексному розгляду проблемі релігії; This article dedicates to the complex review of the religion problem.
Keywords: поведінка; релігія; соціум; behavior; religion; society; кафедра гуманітарних дисциплін