Моделювання процесу кип'ятіння пивного сусла в апараті з двоконусним днищем - Мерзляк, Дмитро Вікторович; Удодов, Сергій Олександрович; Марцинкевич, Леся Валентинівна (My University, 2014)
Пивне сусло, що є основою пива, на початкових стадіях приготування піддається термічній обробці, а точніше кип'ятиться та охмелюється. Процес кип'ятіння сусла з хмелем веде за собою ряд хімічних та фізичних змін без яких не можливе приготування якісного продукту. Beer wort, which is the foundation of beer in the early stages of preparation subjected to heat treatment, or rather boiled and ohmelyuyetsya. The process of boiling the wort with hops leads to a series of chemical and physical changes without which one can prepare a quality product.
Keywords: кип'ятіння; пивне сусло; моделювання процесу; boiling; beer wort; process simulation; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв