Мерзляк, Дмитро ВікторовичУдодов, Сергій ОлександровичМарцинкевич, Леся Валентинівна2014-11-122014-11-122014Мерзляк, Д. В. Моделювання процесу кип'ятіння пивного сусла в апараті з двоконусним днищем / Д. В. Мерзляк, С. О. Удодов, Л. В. Марцинкевич // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 405.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18209Пивне сусло, що є основою пива, на початкових стадіях приготування піддається термічній обробці, а точніше кип'ятиться та охмелюється. Процес кип'ятіння сусла з хмелем веде за собою ряд хімічних та фізичних змін без яких не можливе приготування якісного продукту. Beer wort, which is the foundation of beer in the early stages of preparation subjected to heat treatment, or rather boiled and ohmelyuyetsya. The process of boiling the wort with hops leads to a series of chemical and physical changes without which one can prepare a quality product.otherкип'ятінняпивне сусломоделювання процесуboilingbeer wortprocess simulationкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвМоделювання процесу кип'ятіння пивного сусла в апараті з двоконусним днищемOther