Використання антисептиків для боротьби із контамінуючою мікрофлорою при зброджуванні сусла з крохмалевмісної сировини - Гулий, Іван Степанович; Шиян, Петро Леонідович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Маринченко, Віктор Опанасович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Фіщенко, Анатолій Миколайович; Сизько, Валерій Борисович; Бондар, Микола Васильович; Єрмакова, Ганна Володимирівна (My University, 2002)
Досліджено вплив антимікробних препаратів Акватон-10 та Вазин на хіміко-технологічні показники процесу бродіння сусла із крохмалевмісної сировини, мікробіологічну чистоту зрілих бражок, бродильну активність дріжджів та вихід етилового спирту.

Influence of antimicrobic preparations Akwaton-10 and Vazin on chemistry-technological parameters of fermentation process of must from starch-contain raw material, microbiological cleanliness fermentation worts, fermentive activity of yeast and an output of ethyl spirit is investigated.
Keywords: ферментні препарати; молочнокислі бактерії; мікрофлора спиртових бражок; антисептик; fermental preparations; lactic bacteria; microflora of spirit worts; antiseptic; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства