Гулий, Іван СтепановичШиян, Петро ЛеонідовичДомарецький, Віталій АфанасійовичМаринченко, Віктор ОпанасовичМудрак, Тетяна ОмелянівнаФіщенко, Анатолій МиколайовичСизько, Валерій БорисовичБондар, Микола ВасильовичЄрмакова, Ганна Володимирівна2012-07-042012-07-042002Гулий, І. С. Використання антисептиків для боротьби із контамінуючою мікрофлорою при зброджуванні сусла з крохмалевмісної сировини / І. С. Гулий, П. Л. Шиян, В. А. Домарецький, В. Маринченко, Т. Мудрак, А. М. Фіщенко, В. Б. Сизько, М. В. Бондар, Г. Єрмакова // Харчова і переробна промисловість. – 2002. - № 2. - С. 20-21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1988Досліджено вплив антимікробних препаратів Акватон-10 та Вазин на хіміко-технологічні показники процесу бродіння сусла із крохмалевмісної сировини, мікробіологічну чистоту зрілих бражок, бродильну активність дріжджів та вихід етилового спирту.Influence of antimicrobic preparations Akwaton-10 and Vazin on chemistry-technological parameters of fermentation process of must from starch-contain raw material, microbiological cleanliness fermentation worts, fermentive activity of yeast and an output of ethyl spirit is investigated.otherконцентровані ферментні препаратимолочнокислі бактеріїмікрофлора спиртових бражокантисептикиconcentrated fermental preparationslactic bacteriamicroflora of spirit wortsantisepticsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВикористання антисептиків для боротьби із контамінуючою мікрофлорою при зброджуванні сусла з крохмалевмісної сировиниArticle