Обладнання харчових та переробних виробництв: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід - Олабоді, Олена Вячеславівна (My University, 2020)
Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи впродовж 1969-2019 рр. з актуальних питань обладнання харчових та переробних виробництв. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.
Keywords: обладнання харчових виробництв; обладнання переробних виробництв; стандартизація та сертифікація обладнання; обробка харчових продуктів; food processing; food production equipment; processing equipment; standardization and certification of equipment