Олабоді, Олена Вячеславівна2020-09-032020-09-032020Обладнання харчових та переробних виробництв: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2020. – 247 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31887Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи впродовж 1969-2019 рр. з актуальних питань обладнання харчових та переробних виробництв. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.otherобладнання харчових виробництвобладнання переробних виробництвстандартизація та сертифікація обладнанняобробка харчових продуктівfood processingfood production equipmentprocessing equipmentstandardization and certification of equipmentОбладнання харчових та переробних виробництв: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвідOther