Євтушенко, Ольга ВолодимирівнаПородько, Петро ВікторовичАлексюк, Ірина Василівна2016-08-082016-08-082016Євтушенко, О. В. Аналіз статистики виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості при виробництві пива, спирту, безалкогольних та лікеро-горілчаних напоїв / О. В. Євтушенко, П. В. Породько, І. В. Алексюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : Матеріали 82-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 2. – С. 362.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23889Під час проведення досліджень у роботі застосовано метод статистичного аналізу нещасних випадків, які виникли на підприємствах харчової промисловості при виробництві пива, спирту, безалкогольних та лікеро-горілчаних напоїв за період з 2010 по 2014 роки. During the research method used in the statistical analysis of the accidents that have arisen in the food industry for the production of beer, spirits, soft drinks and alcoholic beverages for the period from 2010 to 2014.uk-UKкафедра екології та екоменеджментубезпекапрацяризиктравматизмsafetylabortraumatismriskАналіз статистики виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості при виробництві пива, спирту, безалкогольних та лікеро-горілчаних напоївThesis