Аналіз статистики виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості при виробництві пива, спирту, безалкогольних та лікеро-горілчаних напоїв - Євтушенко, Ольга Володимирівна; Породько, Петро Вікторович; Алексюк, Ірина Василівна (My University, 2016)
Під час проведення досліджень у роботі застосовано метод статистичного аналізу нещасних випадків, які виникли на підприємствах харчової промисловості при виробництві пива, спирту, безалкогольних та лікеро-горілчаних напоїв за період з 2010 по 2014 роки. During the research method used in the statistical analysis of the accidents that have arisen in the food industry for the production of beer, spirits, soft drinks and alcoholic beverages for the period from 2010 to 2014.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; безпека; праця; ризик; травматизм; safety; labor; traumatism; risk