Методи оцінювання туристично-рекреаційного потенціалу - Мельник, Ірина Леонідівна; Антоненко, Ірина Ярославівна (My University, 2018)
Висвітлені методи оцінювання туристично-рекреаційного потенціалу.
Keywords: туризм; туристично-рекреаційний потенціал; методи; кафедра туристичного та готельного бізнесу; tourism; tourist-recreational potential; methods