Баглай, Ольга МиколаївнаСтеценко, Наталія Олександрівна2018-04-192018-04-192017Баглай, О. Обґрунтування вибору екстракту шипшини та соку вишні для створення мармеладу з антиоксидантними властивостями / О. Баглай, Н. Стеценко // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83-ї міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. - Ч. 1. – С. 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27042Використання екстракту шипшини та соку вишні у виробництві мармеладу дозволить збагатити продукт антиоксидантами, підвищити вміст корисних речовин, а також повністю виключити з рецептури мармеладних виробів синтетичні барвники, смакоароматичні речовини та консерванти. Using the extract of rose hips and juice of cherry in the production of marmalade will enrich the product with antioxidants, increase the content of the nutrients, and also completely exclude synthetic dyes, aromatics and preservatives from the formula of marmalade products.uk-UKшипшинавишнямармеладантиоксидантні властивостіrose hipcherrymarmaladeantioxidant propertiesкафедра технології оздоровчих продуктівОбґрунтування вибору екстракту шипшини та соку вишні для створення мармеладу з антиоксидантними властивостямиThesis